Historie

Bov CC blev stiftet i 1976 af Carlo Martensen, som var flyttet til byen året før.

Carlo Martensen var kommet fra en by, hvor hans piger havde kørt i en cykelklub og nu syntes han, at Padborg trængte til en cykelklub.

Klubben blev startet på en spinkelt grundlag, men fik hurtigt fat i byens borgere og en lille, men velfungerende klub var oppe at stå. Bov CC, som havde Kollund Møbler som sponsor, udviklede sig og de røde cykeltrøjer blev genkendt I hverdagen. Resultaterne var få, men lysten hos de unge enorm og efterhånden som rytterne samlede erfaringer begyndte præmierne også at dukke op.

I starten af 80´erne begyndte klubben virkelig at udvikle sig. Der kom nye rytter til, som hurtigt fandt tråddet og tog fat sammen med de lidt mere erfarne. Nye forældre med nye ideer. Trænere kom på kursus om træningslære og massage. Der blev lagt mange frivillige timer i cykelklubben og i løbet af få år gav det meget fine resultater. Rytterne i seniorklassen begyndte at komme hjem med flere og flere præmier, ligesom drenge- og pigerytterne vandt flotte præmier.

Fra 1986 var der næsten 1., 2. og 3. pladser med hjem hver weekend, og det blev ikke ringere med årene. I 1987 og 1988 fik klubben en uofficiel Nordisk Mester med hjem fra Sverige.

Siden er det gået slag i slag for klubben. Bov CC har i de senere haft utallige gode ryttere.

Klubbens gode resultater gennem årene har også bevirket, at klubben har fået nogle gode sponsorer og fået god støtte af erhvervslivet i byen.

Bov CC er en klub med fremtid i, så længe der er ryttere og forældre, der vil yde deres for at det hele kører.

Formand for BOV CC er i øjeblikket : Finn Kristensen
© Design-Line DanmarkLicensed by  Bov CC  V.5.5-2-415245 
Startside Rytter aktuelt  Find Bov CC Spinning Om Bov CC Historie  Priser Træning Fysioterapi Sponsorer Motionsafdeling Film  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark